Újévi Fogadással nyitottuk meg jubileumi évünket

Január 7-én újévi fogadással nyitottuk meg jubileumi évünket, melyen koordinátoraink és a program támogatói, korábbi munkatársai vettek részt. 2017-ben tíz éves a Pure Fashion Program Magyarországon, újévi alkalmunkon az elmúlt tíz évre emlékeztünk és a következő, jubileumi évre tekintettünk előre.

   A délelőtt során koordinátorainkkal találkoztunk, visszaemlékeztünk az elmúlt év munkájára, illetve képzéssel egybekötött csapatépítéssel nyitottuk a napot Kis Brigitta alapítványi ügyvezető igazgató, Bárányos Edit szakmai felelős és Hegyesi Zita kommunikációs felelős vezetésével. A délelőtt zárásaként mindenki elmondhatta, hogy mit adott számára a Pure Fashion. A válaszok között a nőiség kiteljesedése, az örömteli pillanatok és a helyes irány, út megtalálása is elhangzottak. A csapatvezetők és a központi csapat a Vakvarjú Étteremben elköltött ebéddel ünnepelték meg az elmúlt évet.  A délután során Hangódi Dóra lelki vezető biztatott közös elmélkedésre, a szolgálói létben való kiteljesedésre bennünket.

A délután második felében Szabó Molnár Bálint atya mondott áldást az alapítvány életére, majd a program támogatóival közösen koccintottunk az elmúlt tíz évet ünnepelve és a következőkre előretekintve. Kis Brigitta mindenkinek megköszönte munkáját, támogatását az elmúlt évekből készült fotóösszeállítás kíséretében, melyet videón és nyomtatva is megtekinthettek, hazavihettek a jelen levők. Majd a következő év különleges programjaira előretekintve készültünk az újabb rendezvényekre, kihívásokra, örömökre.

Jubileumi évünket Anya-lánya Teaházzal nyitjuk, felnőtteknek szóló előadássorozattal készülünk, másodéves csapataink alkalmai között először rendezzük meg az Apa-lánya lelki napot, június első szombatján évzáró gálát szervezünk, majd június végén nyári tábort, szeptembertől csapatunk indul Erdélyben, október 14-én pedig keresztény családkonferenciát szervezünk.