A Te élményed, a Te történeted! – videópályázat

 

Mi a Te Pure Fashion történeted?

Milyen élményeid vannak a Pure Fashion Programhoz kötődően?

Mutasd meg nekünk videóban!

 

Kíváncsiak vagyunk arra, milyen utat tettél meg a Pure Fashion programjában, honnan, milyen gondolatokkal indultál és hogyan változott az alkalmak során a benned élő kép önmagadról és a világról. Mutasd be, hogy mely témák voltak azok, amelyek a legtöbbet adták, legtöbb felismerést hozták, leginkább megmozgattak, amelyek fontos kérdéseket vetettek fel benned és amelyek megerősítettek Téged.

Bíztatunk arra, hogy a történeted megfogalmazásába sződd bele az éves programokat is úgy, mint az Anya-lánya Teaházat, az éves lelkigyakorlatot vagy a nyári tábort, valamint a program 4 pillérére is tudsz támaszkodni. Bátran térj ki arra, hogy melyik milyen változást hozott az életedben, legyen szó a lelki élet elmélyüléséről, a személyiségfejlődés alapjairól, a közösség kialakulásáról vagy az élményekről, amelyeket megéltél a program során.

Az értékelésnél nemcsak a tartalmat nézzük, hanem azt is, mennyire voltál kreatív, milyen a videó hangvétele, a szókincs, az elbeszélés módja, a történet felépítése, hogyan színesítetted a képi és hangi világot – mivel a jubileumi év témája maga a kommunikáció.

Ahogy az elmúlt években hagyománnyá vált, idén is lejátszásra kerül a legjobb videó az Országos Évzáró Gálán.

A pályázatban részt vehet minden jelenlegi Pure Fashion csapattag. 

A videópályázat 2 formai szempontja:

  • Minőségében élvezhető videófelvétel
  • A videó hossza 1,5 és 3 perc között lehet.

A pályázat leadási határideje: 2017. május 10.

Pályázatodat a kapcsolat@purefashion.hu címre várjuk. A tárgy mezőbe, kérünk, ezt írd: Videópályázat, név, kor, csapat résztvevő. Valamint írd meg kérlek, hogy milyen e-mail címen tudunk veled kapcsolatba lépni.  

Az eredményhirdetésre a jubileumi évi Gálánkon kerül sor, melyre minden pályázót szeretettel várunk!