Apa-lánya alkalmak Veszprémben és Budapesten

Április utolsó hétvégéjén szerveztük másodéves veszprémi és budapesti csapataink Apa-lánya alkalmait.

 

"Az apa-lánya nap egy különleges alkalom arra, hogy a távolságból közeledés, az elzárkózásból nyitás születhessen az egyébként sokszor ​viharos életszakaszban, amelynek nehézségeit a szülők is megélik. Azt tapasztalom, hogy az édesapák hajlamosak elbizonytalanodni azokban az értékekben, amelyeket a kamaszlányuk látszólag ellök magától, hogy újakat keressen helyette. Fontos tudni, hogy mindez egy természetes folyamat része, és ami a végén marad, az a szilárd minta és kötelék, amit egy apa adhat a felnőtté váló lányának."  

Bárányos Edit, szakmai felelős

 

 

Pénteken a veszprémi csapat tagjai és az ő édesapaáik vettek részt egy közös délutánon, mely során lehetőségük volt meghitt közegben együtt lenni, beszélgetni, egymást akár jobban megismerni. Szombaton pedig a budapesti csapat résztvevői érkeztek édesapáikkal együtt egy közös délelőttre. A néhány órás alkalmat a csapatok koordinátorai és Hangódi Dóra, programunk lelki vezetője tarotta, aki hangsúlyozta, hogy ajándékok vagyunk egymás számára és feladatunk ennek az ajándéknak minél jobb megismerése és értékelése. Mindkét alkalom gazdag volt nevetésben és meghitt pillanatban egyaránt.

 

Köszönjük az együttműködést Veszprémben a Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Térnek és a Historia Hangvilla Étteremnek!

További fotók: https://www.facebook.com/purefashionhungary/