Alapítványunk Országos Gálaestjét május 27-én rendeztük meg a Balassi Intézetben. A nagyszabású rendezvényen a magyarországi csapatokon kívül, idén rendhagyó módon a németországi Pure Fashion tagjai is bemutatkoztak.

Ezúton is köszönjük az Emberi Erőforrások Minisztériumának, hogy támogatásukkal lehetővé tették programunk növekedését! Illetve köszönjük az együttműködést a SZÉK egyesületnek, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének, a győri Szent Iván plébániának, a Vakvarjú Étteremnek és a Regnum Christi Mozgalom tagjainak!

A divatbemutatóval egybekötött évzáró Gálaestünkön a lányok bemutathatták milyen élményekben volt részük a két éves képzés során, a meghívott vendégek, családtagok, barátok pedig bepillantást nyerhettek a program egyediségébe. Az idei gálát színesítette, hogy nemcsak a győri, kecskeméti és budapesti, hanem a németországi végzős csapat tagjai is bemutatkoztak, mintegy ötven lányt láthattunk a színpadon. Az est házigazdája Mohay Bence sportriporter volt. Az eseményen a lányok Orsay és Zara, illetve saját készítésű ruhadarabokat viseltek.  A Gálaesten kihirdettük 2016-os, „Tehetséges nők és ami mögötte van” témájú  videópályázatunk nyertesét. Az első helyezést Bajkó Eszter videója érte el, így Eszter nyerte el a jubileumi évre szóló Pure Fashion Nagykövet díjat. A Képmás magazin külön díját pedig Szeifert Cintia vehette át.

Kis Brigitta, alapítványunk ügyvezető igazgatója a következő sorokkal köszöntötte a jelenlévőket:

„ Eltelt két év, melynek során ötvenkét lány, hat önkéntes koordinátor és tíz segítő formálódott igazi közösséggé, gazdagodott élményekkel, melyeknek egy részét most Önöknek is szeretnénk átadni. Köszönöm a kedves szülőknek, hogy ránk bízták gyermekeiket és köszönöm Nektek, lányok! Köszönöm a nyitottságotokat, a lelkesedéseteket, nagyon hálás vagyok értetek! Külön öröm volt számomra, hogy a több hónapos próbák során jobban is megismerhettelek Titeket!

Most Ferenc pápa szavaival szeretnélek bátorítani Benneteket!

,,Csodálatos dolgokat visztek majd végbe, ha már mostantól jól felkészültök, ha teljes mélységében megélitek mostani életkorotokat, mely oly gazdag ajándékokban, és ha nem féltek az erőfeszítéstől. Olyanok legyetek, mint a bajnok sportolók, akik magas célokat érnek el, mert nap mint nap alázattal és keményen edzenek.”

A Gálaest keretein belül bejelentettük fiú programunk indulását, melynek során a 14-16 éves fiúkat és az édesapákat kívánjuk megszólítani. A program vezetésére egy négy fős, önkéntesekből álló csapat alakult. A 2016 szeptemberében induló program felelősei: Szabó-Molnár Bálint atya, Palásthy Péter, Nagy Nándor és Latinovics Ádám.

Programunk jövőre ünnepli tíz éves fennállását. Az akkor egy helyszínen működő, tizenöt fős csapat mára százhuszonnyolc főre és négy helyszínre bővült. Jubileumi évünk keretében nemcsak a programban részt vevő lányokat szeretnénk megszólítani, hanem mindazokat, akik az elmúlt tíz évben részesei voltak a Pure Fashion életének. Az ünnepi évben több napos női konferenciával, teljes családokat megszólító előadássorozatokkal várjuk a kedves szülőket is!

Ezúton is szeretnénk külön köszönetünket kifejezni a szervező csapatnak! Köszönjük a sok munkát, időt és energiát!

Köszönjük szépen: Palásthy Juliannának, Clarise Desclevesnek, Probáld Katának, Hegyesi Zitának, Bárányos Editnek, Szabó Eszternek, Jana Szargiejnek, Óvári Katalinnak, Szőnyi Eszternek, Csikós Évának, Tihanyi Annának, Brückner Henriettának, Papp Viktóriának, Hegedűs Mártonnak, Csernus Palkónak, Márki Ferencnek, Mohay Bencének, Varga Mihálynak, Szabó Leventének, Horváth Ágnesnek, Jurecz Fanninak, Veress Krisztinának, Martini Zuzmónak, Martini Eszternek, Kassay-Kézi Éduának, Kátai-Pál Borinak, Csuth Juditnak, Kocsis Krisztinek, Illés Tóth Orsolyának, az elsőéves budapesti csapatunk tagjainak, koordinátorainknak!

Együttműködő partnereink:

Regnum Christi

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Orsay

Varkvarjú

Don Bosco Cukrászda

Zara

Pjulcsy

Bonzsúr Decor

Virágálom

Balassi Intézet

Képmás Magazin

Mellrákinfo Egyesület

 

A Magyar Kurír cikkjét Gálaestünkről az alábbi linken olvashatják: Pure Fashion gálaest – Magyar Kurir

 

LEV_6852