Pure fashion meghívó, regisztrációs alkalom

A Pure Fashion program ismét elindul a 2019/2020-as tanévben, melyre nagy szeretettel hívjuk, és várjuk a gimnazista lányokat!
“A Pure Fashion képzés a Regnum Christi mozgalom apostoli munkája, mely a női hivatás kérdéseit felvetve segíti a lányokat a tisztaság, és nőiesség útján. Lelkiségünk mélységeit, valamint az ízléses öltözködés, smink, illem stb. kihívásait is felöleli. Tiszta Szív, Tiszta Divat”
A képzés témaköreiről részletes tájékoztatót, és egyben regisztrációs alkalmat tartunk az alábbiak szerint:
Tanévnyitó tájékoztató (Szülőknek is!), és regisztrációs időpont2019. szeptember 17-én 17:00 hCím: 1119 Budapest, Fehérvári út 168-178 C lépcsőház. Kapucsengő: 172


Összefoglaló információk az idei tanévvel kapcsolatban:
– az első foglalkozás október 3-án lesz, egyben az utolsó lehetőség a résztvevők jelentkezésére!
– a programot 9-12 osztályos lányok számára hirdetjük
– a képzés 1 éves, igazodik a tanítási évhez
– az alkalmak havonta egyszer, legtöbbször a hónap 3. csütörtökén, délután, legkorábban 16 h-tól lesznek megtartva
– az előadások, és műhelymunkák helyszíne: a Missio Christi Alapítvány irodái, 1119 Budapest, Fehérvári út 168-178 C Lh.
– egyszeri regisztrációs hozzájárulásként 5000 Ft -ot kérünk a résztvevőktől, de maga a képzés INGYENES. Ezen kívül lesz néhány olyan alkalom, amelynek anyagi vonzata van (pl: lelkigyakorlatos hétvége, etikett vacsora), de Pure Fashion Alapítványi hozzájárulás igénylésére is van lehetőség (egyéni elbírálású).

Bármilyen, a képzéssel kapcsolatos kérdés esetén további információért kérjük, forduljon Sági Júlia programfelelőshöz: kicsisagi@gmail.com