Pure fashion - Rólunk mondták


Berényi Miri

A Pure Fashion Program segített abban, hogy elfogadjam magam olyannak, amilyen vagyok, hogy meglássam magamban a szépséget és ne mindig másokhoz hasonlítsam magam.

 

 

Fekete Ági

Az angyalmisszió volt a kedvenc programom, amikor szellemileg sérült gyerekekkel együtt kreatívkodtunk meg játszottunk. Nagyon jó érzés volt mosolyt csalni az arcukra.

 

 

Keresztes Ilona , a Kossuth Rádió szerkesztő-műsorvezetője

Többször voltam már tanúja annak, hogy gátlásos kislányból a Pure Fashon program végére hogyan vált sugárzó szépségű ifjú hölgy, aki bátor mosollyal siklik végig a kifutón egy zsúfolásig megtelt teremben.

Érdemes kihasználni ezeket az éveket, mert hamarosan rajtuk múlik majd családjuk boldogsága és egészsége.

 

Fülöp Dalma

A Pure Fashion három szóban: nevetés, vidámság és őszinteség.

 

 

Martini Zsuzsanna, szülő

Ajándéknak éltük meg a férjemmel, mikor lehetőség adódott arra, hogy a mi értékrendünkkel, azonos gondolatokkal, cselekedetekkel találkozhattak a lányaink.

Megtanították nekik, hogyan tudnak Isten  jelenlétével az életükben, de a világban élni. Itt együtt lehettek a barátnők, mely még inkább erősítette a hallott ismeretek elmélyülését, közösen élték meg a lelki és egyéb programokat.

 

Habsburg Christiana főhercegnő, Pure Fashion Alapítvány egyik alapítója

„A Teremtő tervében a nő feladata az, hogy jó irányba fordítsa a társadalmat. De ahelyett, hogy a nő a társadalmi változás alanya lett volna, az utóbbi időben a társadalmi változás tárgya lett. Egy nagyon bölcs ember már a ’80-as években meglátta ezt, és beszélt erről. Ez a bölcs ember II. János Pál Pápa volt, aki egyik írásában úgy fogalmaz, hogy a Teremtő az emberiség sorsát a nő kezébe helyezte. Egyedül a nő ismeri az élet titkát, egyedül ő képes megtanítani az élet művészetét. Azt mondta: ha a nő megfeledkezik erről a feladatáról, vagy elutasítja, akkor az emberiség kihal. Viszont ha sikerül meggyógyítani a nőt, akkor meggyógyítjuk a családot, és ha meggyógyítjuk a családot, meggyógyul a társadalom.”  Ezért tartom fontosnak a Pure Fashion Programot.

Zsigó Hajnalka

A kedvenc alkalmam az volt, mikor a talentumokat mutattuk be, ugyanis akkor mindenkiben kiderült olyan kincs, amiről eddig nem tudtunk.

 

 

Károlyi Villő

A Pure Fashion számomra életvitel, értékrend és közösség.